Сайт методичного об'єднання вчителів-філологів Слов'янської ЗОШ І-ІІІ ст. № 15

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Січень » 20 » Оголошено конкурс "Донецька Шевчекіана"
16:02
Оголошено конкурс "Донецька Шевчекіана"
Як відомо, згідно з Указом Президента України від 11.04.2012 р. "Про додаткові заходи з підготовки та святкування 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка", 2014 рік оголошено Роком Т.Шевченка. Донецька облдержадміністрація затвердила "План заходів з підготовки та відзначення в Донецькій області 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка". Таким чином, на Донеччині, як і по всій Україні, розпочалося активне масове відзначення ювілею Кобзаря.
Правління Донецької краєзнавчої організації разом із редакцією газети "Донеччина" оголошують конкурс під назвою Донецька Шевченкіана". До участі в ньому запршуються всі без винятку бажаючі - від школяра до песіонера, від вантажника до професора, люди різних національностей та вірувань.
У конкурсі пропонується розкрити три теми: "Пам'ятник (погруддя) Т.Г.Шевченку в моєму населеному пункті" - надіслати фото, додати до нього історичну довідку та короткий опис монумента; "Тарас Шевченко у моєму житті" - роздум-есе про роль та місце Кобзаря у вашому житті; "Поетичним рядком у вінок Кобзареві" - вірші, присвячені Т.Г.Шевченку, ювілейній даті. Одному учасникові можна брати участь як у будь-якій одній з трьох названих номінацій, у двох або трьох одночасно (за бажанням учасника).
Кращі роботи будуть надруковані, учасники будуть відзначені спеціальними дипломами, а переможці - пам'ятними призами.
Матеріали в електронному варіанті просимо надсилати на дві адреси одночасно: sava@donapex.net - газета Донеччина; rom1952@ukr.net - правління Донецької краєзнавчої організації.
Переглядів: 522 | Додав: efremova-marina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz