Сайт методичного об'єднання вчителів-філологів Слов'янської ЗОШ І-ІІІ ст. № 15

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Червень » 09

У 2016 році Україна і світова спільнота відзначатиме 160-річчя від дня народження та 100-річчя від дня смерті Івана Франка.
З метою ефективного проведення заходів щодо вшанування пам’яті видатного українського письменника, вченого та громадського діяча Івана Яковича Франка, популяризації його літературної, публіцистичної, наукової спадщини в ЗШО № 15 було організовано роботу динамічної творчої групи вчителів української мови та літератури.
    Так у травні 2016 н.р. керівник творчої групи Єфремова М,М,випустила інформаційний стенд щодо заходів, присвячених вшануванню пам’яті І.Я.Франка, які будуть проводитись в навчальному закладі протягом 2016 року.
         Шкільний бібліотекар Нілова К,М. і вчителі української мови та літератури Дружина К,Г.,Сазонова Н,В.підготували виставку фотоматеріалів  « пам’ять Великого Каменяра».
Вчителі української мови та літератури Єфремова М.М.,Кухаренко М.П.,Сазонова Н.В.,Дружина К.Г. протягом місяця провели  заочні екскурсії «Франковими стежками".Під час проведення заходів учителі використовували державну символіку, портрети І.Франка, світлини пам’ятних місць, пов’язаних з ім’ям письменника. 
    Всі заходи були проведені відповідно до затвердженого плану.

 

Просмотров: 9125 | Добавил: efremova-marina | Дата: 09.06.2016 | Комментарии (3)


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz